Primero Kroon
‘Primero kronen en bruggen zijn digitaal ontworpen en geproduceerd naar het voorbeeld van uw eigen tanden. Omdat zij dezelfde opbouw en eigenschappen hebben als uw eigen tanden, vertonen zij ook een natuurlijk slijtagegedrag en kleurdynamiek. Digitale productie is goedkoper dan handgemaakte kronen. Bekijk nu hieronder wat een kroon kost en ontdek uw voordeel!’

KRONEN EN BRUGGEN tegen een scherpe prijs

Cyrtina biedt tal van mogelijkheden om de kosten voor de beste verzorging laag te houden. Primero kronen en bruggen vaste en implantaat gedragen toepassingen vertonen een natuurlijk gedrag in de mond en voldoen aan de wet medische hulpmiddelen. Cyrtina denticiens werken graag samen met uw tandarts. Volgens diens bevindingen en volgens uw wensen en eisen, wordt uw kroon of brug door Cyrtina in Nederland geproduceerd met een gepatenteerd hightechproces. Hiermee bespaart u op uw kroon of brug. Het veranderen van tandarts is niet nodig, ook hoeft u als u bijverzekerd bent in sommige gevallen niets bij te betalen.

Kosten Primero kronen en bruggen

In onderstaande berekening vindt u een voorbeeld van een berekening:

BESCHRIJVING PRESTATIE
CODE
AANTAL KOSTEN
STANDAARD
KOSTEN
PRIMERO
KROON R24 1 232,54 232,54
TANDTECHNIEKKOSTEN KROON R24* 1 280,00 179,00 +
TOTAAL €512,54 €411,54
UW VOORDEEL MET PRIMERO

€101,00

Goedkope kronen en bruggen

Cyrtina biedt tal van mogelijkheden om de kosten voor de beste verzorging laag te houden. Primero kronen en bruggen worden zowel voor vaste als implantaat gedragen toepassingen geproduceerd en voldoen als eerste aan de wet op de medische hulpmiddelen. Cyrtina denticiens werken graag samen met uw tandarts. Volgens diens bevindingen en volgens uw wensen en eisen, wordt uw kroon of brug door Cyrtina in Nederland geproduceerd met een gepatenteerd hightechproces. Dit bespaart u op uw kroon of brug tot meer dan 70% van de door u te dragen kosten. Het veranderen van tandarts is niet nodig, ook hoeft u als u bijverzekerd bent in sommige gevallen niets bij te betalen.

Is uw tandarts bekend met Cyrtina?

Vul uw adres en/of postcode en in kom erachter of uw tandarts al bekend is met de Primero kronen en bruggen van Cyrtina en er al mee werkt. Als uw tandarts er nog niet mee werkt, dan kunt u hieronder een kennismakingspakket laten opsturen naar uw tandarts.

Uw dichtsbijzijnde tandartspraktijk


Nederlandse uitvinding

Jef van der Zel is uitvinder van de Primero kronen en bruggen.


Duur behandeling

Dankzij de nieuwe digitale afdruk techniek is de duur van de behandeling korter geworden.


Pasvorm

Door de unieke manier van digitaal scannen past de kroon perfect.


MVO

Het complete digitale proces maakt een economisch, sociaal verantwoorde en milieuvriendelijke tandheelkunde mogelijk.

Kennismakingspakket

Vul hieronder de gegevens in van uw tandarts, dan sturen wij uw tandarts een kennismakingspakket.
Ook kunt u aangeven door wie het kennismakingspakket is voorgedragen, zodat uw tandarts weet dat u er interesse in heeft.

* DEZE VELDEN ZIJN VERPLICHT


Bent u bekend met de materialen waaruit kronen en bruggen bestaan en hoe ze gemaakt worden? Bij Cyrtina leest u waar de Primero kronen en bruggen uit bestaan en hoe ze gemaakt worden.
Cyrtina produceert chipvrij porselein en dentine kleurig zirkoonoxide onder de meest strikte controle. Wilt u hier meer over lezen? Klik dan op onderstaande button.

> over Cyrtina

Contact informatie

Tel. +31(0)229247660
info@cyrtina.nl

  • De Corantijn 91c
    1689 AN Zwaag
    The Netherlands

Informeer je tandarts over Cyrtina

Heeft u interesse in de Primero kronen en bruggen van Cyrtina? Laat ons uw tandarts informeren over Primero of kijk hiernaast of uw tandarts al gebruik maakt van de Primero kronen en bruggen.

> Stuur pakket

Bekijk welke tandarts bij u in de buurt met Cyrtina werkt