Primero Kroon

WAT IS EEN PRIMERO® KROON?

Een Primero® kroon bestaat uit twee delen; de kern, gemaakt van wortelkleurig zirkoonoxide en een de porseleinlaag met dezelfde eigenschappen als glazuur, waardoor deze aanpassing door natuurlijke slijtage toelaat. In de Primero® kroon wordt de overgang van de kern en het porselein gelijk aan uw eigen tanden waardoor de tanden een natuurlijke kleur- en lichtdynamiek vertonen.

Welke kronen en bruggen zijn het meest geschikt?

De beslissing voor de individueel beste kronen en bruggen is vaak moeilijk, omdat met veel factoren rekening gehouden moet worden. De tandarts kijkt naar de medische noodzaak en de wensen van de patiënt ten aanzien van comfort en esthetiek, onze denticiens kijken naar de technische mogelijkheden waarmee rekening moet worden gehouden. De gekozen oplossing hangt onder meer af van het aantal en de toestand van de resterende tanden, de gezondheid van het tandvlees en de kwaliteit en het draagvermogen van het kaakbot. Voor kronen en bruggen zijn stabiele pijlerelementen vereist en voor het aanbrengen van tandimplantaten is voldoende en gezonde botmassa een vereiste. Primero® kronen en bruggen passen zich op langere termijn aan aan het natuurlijk functioneren van het gebit door natuurlijke slijtage. Daarom zijn harde materialen minder geschikt voor kronen en bruggen.

Natuurlijke tandkleur

Voor het bepalen van de juiste kleur van uw tanden kan gebruik gemaakt worden van de expertise van onze denticiens. Eén en ander geschiedt in nauw overleg met uw tandarts. Vervolgens zal de Primero® kroon door de natuurlijker opbouw volledig integreren in uw eigen gebit. 


Bent u bekend met de materialen waaruit kronen en bruggen bestaan en hoe ze gemaakt worden? Bij Cyrtina leest u waar de Primero kronen en bruggen uit bestaan en hoe ze gemaakt worden.
Cyrtina produceert chipvrij porselein en dentine kleurig zirkoonoxide onder de meest strikte controle. Wilt u hier meer over lezen? Klik dan op onderstaande button.

> over Cyrtina

Contact informatie

Tel. +31(0)229247660
info@cyrtina.nl

  • De Corantijn 91c
    1689 AN Zwaag
    The Netherlands

Informeer je tandarts over Cyrtina

Heeft u interesse in de Primero kronen en bruggen van Cyrtina? Laat ons uw tandarts informeren over Primero of kijk hiernaast of uw tandarts al gebruik maakt van de Primero kronen en bruggen.

> Stuur pakket

Bekijk welke tandarts bij u in de buurt met Cyrtina werkt