Primero Kroon

Over Cyrtina

Cyrtina heeft een methode uitgevonden waarmee kronen en bruggen digitaal gefabriceerd kunnen worden. Uit deze opmerkelijke innovatie is een standaardmethode ontwikkeld voor de productie van kronen en bruggen. Cyrtina werkt samen met iedere tandarts en verzekering in Nederland. Bekijk nu wat een kroon kost bij Cyrtina en het voordeel voorde patiƫnt.

Samenwerking tussen Cyrtina en ACTA

Cyrtina Dental Group besteedt veel tijd en geld aan onderzoek. Met studenten en onderzoekers van de afdeling Tandheelkundige Materiaalkunde van het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam is veel onderzoek verricht naar de verschillende aspecten van Primero kronen en bruggen zoals esthetiek en duurzaamheid. De algemene doelstelling van dit programma is het voorspellen en verbeteren van de klinische prestaties van tandheelkundige vulmaterialen voor het volledige scala van materialen die betrokken zijn bij de procedures van het restaureren met directe of indirecte technieken.

Samenstelling, structuur en vervaardiging van de materialen en hun verwerking en toepassing worden bestudeerd in vitro en in vivo. De toenemende trend om de moeilijke en kostbare handmatige procedures te vervangen door automatisering met informatietechnologie wordt onderzocht op zijn merites. Vooral de mogelijke voordelen van de geautomatiseerde productie van indirecte restauraties met CAD / CAM-technologie worden geƫvalueerd.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Het gehele proces om Primero kronen en bruggen te fabriceren vindt digitaal plaats. Dit gehele digitale proces maakt duurzame tandheelkunde mogelijk. Momenteel is Cyrtina de enige die gelaagde kronen en bruggen digitaal fabriceert. Ok is Cyrtina de enige dentaalindustrie die de restanten van gebruikte zirkoonoxide blokken hergebruikt.

Kortom, het complete digitale proces maakt een economisch, sociaal verantwoorde en milieuvriendelijke tandheelkunde mogelijk.

Cyrtina dental Group in het nieuws

Door de jaren heen is Cyrtina dental group in het nieuws geweest. Lees de artikelen om de mening van anderen over de Primero kronen en bruggen van Cyrtina te weten te komen.


Nederlandse uitvinding

Jef van der Zel is uitvinder van de Primero kronen en bruggen.


Duur behandeling

Dankzij de nieuwe digitale afdruk techniek is de duur van de behandeling korter geworden.


Pasvorm

Door de unieke manier van digitaal scannen past de kroon perfect.


MVO

Het complete digitale proces maakt een economisch, sociaal verantwoorde en milieuvriendelijke tandheelkunde mogelijk.


Bent u bekend met de materialen waaruit kronen en bruggen bestaan en hoe ze gemaakt worden? Bij Cyrtina leest u waar de Primero kronen en bruggen uit bestaan en hoe ze gemaakt worden.
Cyrtina produceert chipvrij porselein en dentine kleurig zirkoonoxide onder de meest strikte controle. Wilt u hier meer over lezen? Klik dan op onderstaande button.

> over Cyrtina

Contact informatie

Tel. +31(0)229247660
info@cyrtina.nl

  • De Corantijn 91c
    1689 AN Zwaag
    The Netherlands

Informeer je tandarts over Cyrtina

Heeft u interesse in de Primero kronen en bruggen van Cyrtina? Laat ons uw tandarts informeren over Primero of kijk hiernaast of uw tandarts al gebruik maakt van de Primero kronen en bruggen.

> Stuur pakket

Bekijk welke tandarts bij u in de buurt met Cyrtina werkt