Primero Kroon

Kronen en bruggen

Tegenwoordig worden kronen en bruggen veel met de hand gemaakt in lagelonenlanden. Bedrijven in o.a. Nederland die kronen en bruggen fabriceren kunnen hier nauwelijks tegen concurreren als het om de prijs gaat. Cyrtina heeft echter uitgevonden hoe kronen en bruggen digitaal gemaakt kunnen worden tegen een betaalbare prijs die kan concurreren met de prijzen van de kronen en bruggen uit de lagelonenlanden. Doordat de kronen en bruggen van Cyrtina digitaal gemaakt worden, hebben ze een consistent hogere kwaliteit. Hieronder een aantal voordelen van Primero kronen en bruggen, mogelijk gemaakt dankzij Cyrtina dental group:

 • Bestaan uit hoogwaardige kwaliteit en zijn over het algemeen goedkoper dan andere kronen en bruggen, dankzij de lage kosten door automatisering

 • De Primero kronen en bruggen hebben geen afwijkingen meer dankzij de digitale werkmethode

 • In Nederland bedacht, ontworpen en geproduceerd met innovatieve technologie

 • De Primero kronen en bruggen blijven door de jaren heen mooi

 • Ze kleuren naar uw andere tanden, waardoor de nieuwe kroon niet opvalt

 • Tien jaar garantie tegen chippen, ook na een endodontische ingreep

 • Metaalvrij en daardoor vrij van allergie risico‚Äôs

 • Prettige, snelle afdrukmethode, waardoor de behandeltijd kan worden verkort

Primero kronen en bruggen

Primero kronen en bruggen zijn niet gemaakt naar het idee van een tandtechnicus, maar zijn een exacte kopie van de eigen tanden. Ze zijn opgebouwd uit een individuele dentinekern van dentine kleurig zirkoonoxide keramiek met een buitenlaag van chip-resistent glaskeramiek (glazuur). Zodoende komt, net als bij de eigen tanden, de kleur van binnenuit en is het niet aan de buitenkant aangebracht. Daarom zijn ze in de mond niet van de andere tanden te onderscheiden. Door hun hoge sterkte hoeft er minder tandweefsel te worden verwijderd dan bij glaskeramiek of metaalkeramiek kronen. Door de hightech productiemethode (alleen de laatste karakterisering is nog handmatig) kunnen de Primero kronen en bruggen met een consistente kwaliteit, binnen 7 dagen, tegen lage kosten worden geleverd.

Primero kronen en bruggen hebben dezelfde laagopbouw met dentine en glazuur als natuurlijke tanden. Primero is daarom de eerste levensechte biomimetische kroon.


Bent u bekend met de materialen waaruit kronen en bruggen bestaan en hoe ze gemaakt worden? Bij Cyrtina leest u waar de Primero kronen en bruggen uit bestaan en hoe ze gemaakt worden.
Cyrtina produceert chipvrij porselein en dentine kleurig zirkoonoxide onder de meest strikte controle. Wilt u hier meer over lezen? Klik dan op onderstaande button.

> over Cyrtina

Contact informatie

Tel. +31(0)229247660
info@cyrtina.nl

 • De Corantijn 91c
  1689 AN Zwaag
  The Netherlands

Informeer je tandarts over Cyrtina

Heeft u interesse in de Primero kronen en bruggen van Cyrtina? Laat ons uw tandarts informeren over Primero of kijk hiernaast of uw tandarts al gebruik maakt van de Primero kronen en bruggen.

> Stuur pakket

Bekijk welke tandarts bij u in de buurt met Cyrtina werkt